Nieuws
Algemene Verordening Gegevensbescherming
2 april 2018 — In verband met de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) zijn er diverse wijzigingen aangebracht. Zo wordt niet meer gevraagd of de gebruiker een man of vrouw is en voor groepen wordt niet meer om de cijfers van de postcode gevraagd. Ook kan er op de 'Mijn account' pagina nu een nieuw wachtwoord worden opgevraagd. Om aan de AVG te voldoen zijn er verder een verwerkings- en datalekregister opgesteld en de gebruiksvoorwaarden en privacy policy aangepast. Hierin staat onder meer dat accounts die langer dan vijf jaar ongebruikt zijn worden verwijderd en dat de gebruiker het recht heeft om zijn gegevens in te zien, te corrigeren en eventueel te laten verwijderen. Tot slot de melding dat de layout vernieuwd is.
TLS versleuteling
29 november 2017 — Het verkeer naar de website is versleuteld middels TLS, zichtbaar aan het slotje in de adresbalk en het adres dat begint met https.
Nieuwe groepen
18 juli 2015 — Er zijn drie type groepen toegevoegd, namelijk Kook/Eetclub, Spelclub en Film & Fotografie. Een aantal groepen die niet gebruikt werden, zoals Skategroep en Concertbezoek, zijn verwijderd.
Aanpassingen i.v.m. Cookiewet
21 april 2013 — Er zijn diverse aanpassingen doorgevoerd i.v.m. de nieuwe Cookiewetgeving. De site statistieken zijn verwijderd, ondanks het feit dat deze geanonimiseerd waren.
Migratie naar nieuwe server
25 mei 2011 — De site is gemigreerd naar een nieuwe en snellere server. Mocht u een probleem ondervinden, laat het ons dan weten.