Introductie
Ondernemen met anderen
Wilt u graag met anderen iets ondernemen, zoals bijvoorbeeld hardlopen, wielrennen of boeken bespreken, zoek dan met Groeper de groep die aansluit op uw belangstelling. Als er geen groep in uw omgeving bestaat, richt dan zelf een groep op om zo door anderen met dezelfde belangstelling gevonden te worden. Ook voor reeds bestaande groepen biedt Groeper uitkomst als online communicatie platform, om bijvoorbeeld berichten en de agenda te publiceren en leden te werven.
Een groep beheren
Het beheer van uw eigen groep heeft u zelf in de hand. Zo kan er bijvoorbeeld ingesteld worden of er nieuwe leden gezocht worden en of de groep voor iedereen of alleen voor groepsleden toegankelijk is. Ook voor activiteiten in de agenda en berichten kan worden ingesteld of ze publiek zijn of niet. De contactgegevens van de leden zijn alleen voor de groep zelf zichtbaar. In de handleiding staat alles duidelijk uitgelegd.
Privacy en gebruiksvoorwaarden
Wij vinden het belangrijk dat uw privacy gewaarborgd is en dat u weet wat er met uw gegevens gebeurt. In de privacy policy wordt hier uitgebreid op in gegaan. Ook zijn er gebruikvoorwaarden opgesteld, zodat duidelijk is wat toegestaan is en wat niet.
Meer informatie, klachten en ideeën
Mocht u vragen hebben over Groeper of willen reageren naar aanleiding van deze website, dan kunt u contact met ons opnemen. Ook als u een goed idee heeft, constateert dat iets niet goed werkt of inhoud aantreft die in strijd is met de gebruiksvoorwaarden, dan horen wij dat graag. Wij zullen dan contact met u opnemen of kijken wat we er aan kunnen doen.